top of page

BETAAL MEE AAN KINDEROPVANG

GEZINSVRIENDELIJK  - FISCAAL VOORDELIG  -  MOTIVATOR  - MINDER ZORGEN - VERBINDEN AAN BEDRIJF

Heeft jou bedrijf medewerkers in dienst tussen 30 en 45j. ? Zijn deze medewerkers aan het denken aan gezinsuitbreiding? Heb jij als bedrijfsleider bang dat ze niet tijdig kinderopvang vinden en hierdoor niet terug aan het werk kunnen? 

Wist je dat 88 % van de jonge gezinnen de kinderopvang van hun voorkeur vinden? Maar wist je dat meer dan de helft van deze gezinnen liever in een betaalbare kinderopvang willen verblijven? 

Onze kinderopvang heeft voor uw bedrijf de oplossing. Wij garanderen dat ieder gezin een betaalbare kinderopvangplaats kan verkrijgen. Wij verzekeren dat uw medewerkers hun kinderopvang verkrijgen zonder zorgen. 

Als bedrijfsleider wilt u immers toch ook gemotiveerde medewerkers die met hun gezinsbudget méér kunnen dankzij de extra inzet van het bedrijf waarvoor ze werken. U wilt al zeker geen medewerkers die twijfelen over hun werk op het ogenblik dat ze aan gezinsuitbreiding doen. Die twijfel komt er als uw medewerkers geconfronteerd worden met de schaarste aan kinderopvangplaatsen en de hoge maandprijzen. Wat als u de zorg over kinderopvang kan wegnemen? U ervoor kan zorgen dat uw medewerkers de focus op hun job kunnen bewaren, omdat zij hun opvangplaats reeds gevonden hebben voordat ze zwanger waren? 

Bent u iemand of kent u iemand die met onze bedrijfsformule zijn medewerkers kan ontnemen van zorgen en hierdoor extra kan motiveren? Laat uw mail adres achter en wij bezorgen onze fiscaal voordelige bedrijfsformule. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page